David Pon, director d’Inergy, assisteix a la reunió de delegats territorials d’A3E

David Pon delegado territorial A3e 28.03.2022

El 17 de març passat a Madrid va tenir lloc la reunió anual dels delegats territorials de l’Associació d’empreses d’eficiència energètica d’Espanya (A3E) en què va participar David Pon, director d’Inergy, com a delegat territorial a Catalunya. La reunió va servir per presentar i discutir les línies estratègiques de l’associació per al 2022, entre les quals destaca el posicionament de l’eficiència energètica com a eina per a la descarbonització i la lluita contra el canvi climàtic. També es va parlar de potenciar el paper de les delegacions territorials, així com els grups de treball i es va confirmar el bon funcionament de l’associació i especialment del seu gran esdeveniment anual, la gala de l’eficiència energètica que aconsegueix any rere any reunir un gran nombre d’agents del sector.

Inergy, representada pel seu director David Pon, té la funció de representar A3e en institucions, organismes públics i empreses catalanes, així com dinamitzar les activitats de l’entitat a Catalunya. En aquest sentit, David Pon fa de pont entre l’associació A3E i el Clúster de l’energia eficient de Catalunya (CEEC), entitat de referència al territori, amb l’objectiu de generar sinèrgies entre les dues entitats. Fruit d’aquesta col·laboració, l’any passat es va celebrar el Webinar “Contractació i optimització de la factura elèctrica en el marc del nou sistema tarifari” organitzat juntament amb A3e i Clúster (CEEC). El webinar es va dur a terme amb la col·laboració de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) i va ser molt ben valorat pels assistents, a més de comptar amb una altíssima participació fins a esgotar les places disponibles.

A3E és una entitat privada independent que aplega un centenar d’empreses vinculades al món de l’eficiència energètica i que té com a objectiu promoure la implantació de mesures d’estalvi i eficiència energètica al teixit empresarial, les institucions i la societat en general.

Inergy és membre d’A3E i del CEEC.

Harpidetu zaitez gure newsletterrera
Tornar al blog